Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

welkom wie ben ik:  fotogaleries  architectuur  automotive fotografie  evenementen platteland gebeuren eindejaars feesten interieur interieur 1  interieur 2 nacht- en straat natuur  fauna flora 1 flora 2 insecten landschappen - 1 - landschappen - 2 - landschappen -3- paddenstoelen vlinders wildlife  portretten mensen 1 portretten mensen 2 portretten dieren 1 portretten dieren 2 producten sport stillevens voedsel links Contact gastenboek 

wie ben ik:

Ik ben een enthousiast hobby-fotograaf woonachtig te Zoetermeer. Ik fotografeer hoofdzakelijk met Canon-apparatuur . Ook mijn glaswerk is voor het grootste deel van Canon. Ik heb interesse in verschillende soorten fotografie, maar het liefst trek ik met mijn camera de natuur in.

De foto's op deze site geven u een indruk van de foto's die ik zoal heb gemaakt. Wilt u meer foto's zien, neem dan een kijkje in mijn fotogaleries op de volgende pagina.'s Ik wil u er wel op wijzen dat op alle beelden volledig copyright rust. Gebruik of duplicatie is niet toegestaan zonder mijn uitdrukkelijke toestemming. Mocht u interesse hebben in een beeld dan kunt u zich via het contactformulier met mij in verbinding stellen. Dit kan ook voor vragen en/of foto- opdrachten.